Viera

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Silvestrovská pařba

Plán bol: 8-10 ludi, vela jedla, vela pitia. Realita? Boli sme traja.... vela pitia nam však ostalo :)
Začalo to tak, že mi Aleš ešte před vianocami písal, že nejaké dve baby účast zrušili. Mám to rada (rovnako ako Aleš), najprv určite prídeme, a pár dní predtým, vieš rozmysleli sme si to.... Hm
To už som písala, že vybavovala som to ja. Chcela som na Slovesnkej strane, no nepodarilo sa, takže to bolo kúsok za hranicami. Mali sme íst 29.
Tak plán číslo dva bol, že nás bude nejakých 6-7. 28. 12. večer som dostala smsku. Spolubývajuci. Peter. Že dnes ráno Ági odpadla, a je v nemocnici. Takže nejdu. No fasa. Hned som volala Alešovi, že čo je, a čo teda bude. On v Prahe nechce ostat. Ani ja doma. Takže ideme. Sa ma spýtal, či teda ideme dvaja, s ešte jedným madarom, hovorím, že nie, to zrušil teda aj on. Idem sama. A pýtam, sa či oni idú traja, s ešte jednou holkou, on že nie, len dvaja s Filipom. No neva, doma nechcem byt.
Druhý den ráno rýchlo na net, kedy mi idú vlaky. Išli strašne blbo. No neva, dorazila som, hoci dost neskoro, až po piatej. Vyzdvihli ma v Břeclavi, sme ešte trocha poblúdili po Břeclavi, a konečne po troch otočkách sme našli správny směr na Valtice. Tam sme tiež trošku poblúdili, a po krátkej telefonickej navigácii domácej pani, sme úspešne dorazili.
Ono to bol rodinný dom, kde pani s rodinou bývali na prízemí, a poschodie dávali ako ubytko. Bolo to celkom slušné, kuchyna zariadená dobře, chladnička, mikrovlnka, toustovač, varná konvica, sporák, a neviem čo ešte, izby celkom pekné, čisté, kupelna fajn, vana, len záchod bol na medziposchodí (to nevadí, kým promile alkoholu v krvi nie je vysoké...) . Spali sme všetci traja v jednej izbe, hned vedla kuchyne.
Prišla pani domáca, aby sme zaplatili, nejak sa u nas při poháriku zdržala zo dve hodinky... nejak sa rozprúdila debata, a bolo 12 hodin, a jej manžel prišiel hore, či ešte nepojde tiež spat :) potom už išla, a zostali sme sami. Neviem. Okno. Nepamatam sa, marí sa mi, že sme (som) tancovali. A už len viem, že som išla do sprchy, a zrazu boli 3 hodiny, a išli sme spat. Ráno ma bolí hlava. Ty vole, asi toho Magistra bolo hodne na tri osoby…. no ale pre istotu sme este boli nakúpit v obchode. Aj potraviny. Trochu sme si obhliadli mestecko (alebo dedinu) a to bolo asi vsetko, čo sme cez den urobili....
Večer sa pokračovalo. Teraz si už pamatám, že som tancovala (videla som fotky v mobile, lebo Alešov fotak, zas štrajkoval). Bolo mi blbo. No ale aspon mi na druhy den nebolo tak zle, hlava ma nebolela.
Na silvestra, sme sa s Filipom rozhodli, že nejakú prechádzku dat musíme. Aleš s nami nechcel, bolo mu ešte divne. Tak sme išli dvaja. Do Ledníc, čo je asi 7 km. Chceli sme pekne cez lesik, prírodu, ale nejak sme stratili odbočku, tak sme išli po asfaltke. Teda nič moc. V Ledniciach sme pozreli zámok, a okolie, a ja som ešte bola v palmovom sklenníku (za študentské vstupné :D ). Potom otázka znela, či pojdeme spat zas po asfaltke, alebo cez ten les. Ono sa už pomaly stmievalo, ale zas po asfaltke?? Vyhral les. Nooooooo. Sme sa ponahlali, aby sme čo najmenej išli potme. Vyrážali sme asi o pol 4, táto cesta však bola dlhšia. Cestou sme za pološera pozreli aj nejaké historické stavby. Necchela som počut žiadne zvuky z lesa, nejaké praskanie konarov, sustanie lístia a podobne, takže sme museli udržovat rozhovor, ked to už nešlo, začala som spievat (ja, ktorá moc teda spievat neviem). No a čo človeka na silvestra napadne, ked sa pomaly ale isto blíži polnoc, hymna. Tak som si zaspievala československú. Hihi. Jako za starých čias..... :D
Asi o pol 5 nám Aleš volal, že večera (obed) je hotová, kedy prídeme. Že za hodku. Skoro sme to aj stihli. Boli sme unavení.
Silvestrovska pařba, býva už len symbolická. Aleš už pije len málo, lebo na druhý den riadi. A my zo solidarity sme tiez nevypili moc. Sedeli sme, rozprávali sa a čakali na polnoc. Po prípitku sme išli (teda chalani, ja som sa len pozerala) hodit nejaké petardy a svetlice. Išli sme spat asi o druhej, s tým, že všetci traja, na manželske posteli. Tak to som sa moc nevyspala. Lebo som mala malo miesta, a na každý pohyb som sa zobudila....
Prvého sme v podstate len poupratovali a vyrazili domov.

Ako na Nový rok tak po celý rok? Tak to by som mala mat dobrý rok :) Spala som v posteli s dvoma chlapmi, cestovala som a nejak mi stále, cely den, po mysli behal sex..... takze na to cely rok budem mysliet?? :)

Dovolenka | stály odkaz

Komentáre

  1. Vierka,verím,že myšlienky
    neostanú len myšlienkami :)
    publikované: 03.01.2007 14:24:00 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. teide,
    v to dufam..... :)
    publikované: 03.01.2007 14:24:41 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014