Viera

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Včerajší hotel

Peťo nakoniec nechcel íst so mnou na pivo. som ho pozvala, minule mi pomohol, tak som ho chcela pozvat na pivko (ja by som si dala vinko :) ). Radsej chcel, aby som mu priniesla obed, lebo tu je sam, a nemoze odist von, a teda vačšinou ma z domu, alebo suchú stravu. Obedík som mu teda priniesla. Večer ma teda posadil na električku (že brička :) )a povedal, kde vystúpit. trochu sa sekol. Malo to byt o zastávku dalej. No ale hlavne že som ten hotel našla (teda neviem či mám byt rada...). hotel Kohal. ehm. zvonku stará budova, ešte z čias komančov. aj recepcia. Asi už pri slovách "dobrý den" počut, že nie som z východu, bo teta na recepcii, ma akosi nerada obsluhovala, uprednostnila pani, ktorá prišla po mne (ráno pri kupovaní ranajok to bolo podobné). Potom to už bolo v poho. došla som do izby. ach jooo, asi som náročná.... odomkla som. a vidím dalšie dvojo dverí. Mi to pripomínalo intrák, bunky (síce som v takom nebývala, ale na návšteve som bola). cestou som rozmýšlala prečo mám na klučoch čislo izby, a za tým "A", som myslela, že dalšia budova.... ale nie, to boli dve izby. no som bola rada, že do druhej izby nikoho nedali.... to by ešte bolo, aby ma tam niekto šmíroval pri sprchovaní (inak som velmi rozmýšlala nad tým, či sa vobec osprchujem... snaha byt čistá a voňať zvíťazila nad strachom a nedoverou pri pohlade na sprchu). Ešte aj nábytok z čias komančov, ako na intráku, hovorím. No takže potom, som sa vybrala, že to tam omrkám. boli to iba nejaké 4-5 zastávok od centra, ale teda poriadne daleko.... takže som okukala (myslím) sídlisko Košice-západ. no krása :D večer som sa ešte snažila pozerat milionára a SOS, som to nevidela dobre dlho (som myslela, že milionára už nedávajú), ale dlho som nevydržala, očičká sa mi zatvárali.... spalo sa mi fakt dobre, som bola velmi unavená, celý den sa to na mne neprejavilo, ešte som sa aj učila, takže večer som bola mrtva. No ale firma mi teda pekný hotel vybrala. boli tam dve * , ale neviem, či to má dve hviezdičky... Dnešný den bude tiež dlhý. pracujem, učím sa, hehe, a večer další hotel, tak som zvedavá, aký bude, a zajtra, chcem celý den strávit na nohách...

Všedný den | stály odkaz

Komentáre

  1. ta to Kohal, to nie je nahodou
    robotnicka ubytovna? alebo teda ubytovna...mozno je tam jedna cast akoze hotel, ale raz som v Kohali spal a odftedy budem spat radsej vonku v aute na parkovisku :)))
    publikované: 27.04.2007 11:55:58 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Teda Vierka
    tiež ti lepší hotel mohli vybrať.
    Však to bývalá ubytovňa VSŽ.
    O hviezdičkách tam nemôže byť ani reči.
    publikované: 27.04.2007 12:03:11 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  3. vierka
    hej hej
    Kohal je prerobena ubytovna na hotel a kvalita zalezi aj od toho kolko penazi si platila za noc, teda apartman to urcite nebol
    :)
    no aspon sa ti pacilo okolie - tak 150 m od hotela, som byvala za mladi aj ja
    publikované: 27.04.2007 12:28:38 | autor: olga (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Uprimnu sustrast Vierka
    ako Teide poznamenal, to si dostala naozaj blbe miesto.Urcite ta niekto nema rad vo firme kedti zarezervovali taky hotel :-)
    publikované: 27.04.2007 12:52:46 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  5. no ked, som ho zbadala
    teda hotel. tak som si tiez povedala, že moc sa po vačku nebuchli....
    no asi to bola pomsta od kolegu.... nejak som mu minule prekazila plány, a teraz sa asi takto pomstil.....
    mne to pripadalo ako intrák, uplne takým dojmom to na mna posobilo.
    a olga, apartman to nebol... :)
    ale zase prežila som, a aspon obliečky boli čisté
    publikované: 27.04.2007 13:01:27 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014