Viera

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vikend na chate

Kamoška ma nahovorila (zas až tak dlho ma prehovárat nemusela) íst na chatu při Štúrovo. Oni tam išli už v piatok večer, tak to som povedala že nie, v piatok večer ledva žijem…. V sobotu pre mna prišla na aute, zo Štúrova k nám, a potom spat do štúrova. Uz som počula, že piatokový večer dopadol dobre....Indži nám urobila guláš, bol skvelý. Nepáčilo sa mi, že Indži mi slúbila, že sa pojdeme prejst, aspon kúsok do lesa, že aj ked nikto s nami nepojde, ona pojde. Najprv mi hovorila, že po guláši, potom ma presviedčala, že v nedelu ráno. Tak som sa na nich vybodla, a klasicky išla sama. Do lesa som sice daleko nezašla, ale bola som okuknút Dunaj, a inak tam je strašne krásny výhlad, na susedné (madarské) vrchy. Kde som sa vrátila, tak mi Indži hovorí, že konečne som došla, že sa bála, ze sa stratím.... A či som sa ja nebála.... A čoho? Keby som sa furt bála, tak v kuse sedím doma...
Po návrate sa už začalo grilovat masko :) bolo dobré, a potom už začala párty.... Hrali sme Twister. Doteraz som to hrala raz v živote, teraz druhý krát, a sa mi to lubilo, ono to je celkom zaujímavé, vznikajú rozne situácie, a vyzerajú dost zaujímavo….. sa skromne priznávam, že som bola absolútny vítaz, každého som porazila (obcas sa potrebujem pochválit). Ešte do polnoci padli nejaké tie masáže, a potom už niektorý išli spat. Dole v spoločnej miestnosti sme zostali traja. Sme ešte popíjali, tancovali, rozprávali sa, a ja som išla spat okolo 3, chalani o pol 4. Zaspala som pri celkom hlasnej hudbe, čo u mna nie je zvykom. Ani som nepočula ked prišiel bývalý spolužiak do izby spat. Ale počula som v noci, ako vzdychal :D bol tam sám, som skontrolovala (možno myslel na moju masáž..;) )
V nedelu sme toho už moc nestihli, klasicky. Sme sa balili a išli domov, no aj kde to nebolo až tak uplne super, som rada že som išla.

Dovolenka | stály odkaz

Komentáre

  1. Co je Twister?
    Můžeš mi to přiblížit? Netuším v čem jsi vyhrála:-))
    publikované: 27.09.2006 18:59:50 | autor: Taja (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. twister
    Taja, twister je taka hra, kde sa nahodne losuje, kto musi na ake farebne policko polozit ruku alebo nohu a potom tam vznikaju rozne komicke situacie. Pozri si tento link a mozno to spoznas: http://huntsakhomestead.waynehunt.com/store/images/categories/twister.JPG
    publikované: 27.09.2006 19:24:48 | autor: ja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014